Yangın Çıkış Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanma saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın kabil ivedili durumlarda içeriden kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini kucakeriye hapseder.

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele tuzakınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu üzere kriterlerin de olağandan önemle kovuşturulma edilmesi gerekmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu tasarmızda;

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa dışarıya, haricen serlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli istanbul Yangın kapısı fiyatları faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak malum ve bapnın içeriden hariçya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hakikat bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate kızılınarak zaruri adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu yol sayesinde kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Yangın anında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin yangın kapısı son perese nazik bir öneme sahiptir.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda nazar boncuğu yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması ıztırari olarak ikrar edilmektedir.

CMD Mühür; nitelikli ve sağlıklı yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın eminği konusunda uzman ekibiyle Türkiye genelinde özen vermektedir.

Report this wiki page